مشاوره حقوقی رایگان - تهاتر پول و مهریه با قرارداد عادی

سلام.
همسرم مبلغ 12میلیون تومان به من بدهکار بود که از دادگاه رای به محکومیت ایشان گرفتم. بعد از صدور رای وکیل ایشان پیشنهاد آشتی داد و من هم قبول کردم. وکیل زنم در برگه ای نوشت که مبلغ 12 میلیون تومان با سه سکه تمام بهار ازادی از مهریه مندرج در سند نکاحیه زوجه تهاتر می شود. (کل مهریه 110 سکه است.) هم من و هم زنم و هم وکیل ایشان امضا کردیم. آیا این برگه اعتبار دارد؟ بنده قبلا محکوم به پرداخت مهریه ایشان شده ام و رای قطعی صادر شده اما هنوز زنم رای را به اجرای احکام نبرده است. در صورتی که رای مهریه به اجرای احکام برود میتوانم به این برگه استناد کنم و بگم که سه سکه پرداخت کرده ام؟

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛ کلیه توافقات فیمابین افراد که در اسناد عادی درج شده باشد قابلیت اثبات دارند یعنی بایستی صحت و درستی آنها ابتدائا ثابت شود در خصوص موضوع شما نیز با توجه به اینکه این امر اثبات نشده مورد قبول اجرای احکام قرار نمی گیرد مگر اینکه سند مزبور مورد تایید طرف مقابل شما ( همسرتان ) بشود و یا اینکه اصالت آن توسط دادگاه صالح رسیدگی گردد .
در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد از مشاوره وکیل دادگستری قبل از هر اقدامی استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله می توانید استناد کنید
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز