مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر سابق به دلیل رابطه نامشروع

همسرم به طور ناگهانی بدون اینکه من به دادگاه بروم وبا دادن آدرس اشتباه طلاق غیابی گرفت بعد با فردی که دوست من بود رابطه دارد بعد ازهشت سال متوجه شدم با گفته خود دوستم که فرزندی که اسمش تو شناسنامه من هست از من نیست ومال دوستی که الان با همسر سابقم رابطه دار می‌باشد من میتوانم شکایت کنم وخسارت این رابطه که باعث شد همه روح واحساسم وابروم جلوی مردم برود را از این دونفر بگیرم واسم بچه را از شناسنامه خارج کنم

پاسخ ها :

پوران  كاوياني

سرکار خانم پوران كاوياني :

ابتدائا باید نفی نسب کنید تا پزَکی قانونی نسب فرزند را برای شما مشخص کند