مشاوره حقوقی رایگان - انجام تحقیقات توسط شورای حل اختلاف

سلام حدود یکسال است افراد ناشناسی با اطلاع از مشخصات سجلی ام با من تماس تلفنی میگیرند و خودشان را پرسنل مخابرات معرفی میکنند و میگویند مبالغی پرداخت کنید تا سیمکارتتان نسوزد ولی شرکت مخابرات اعلام کرد این افراد پرسنل مخابرات نیستند و اظهاراتشان کذب است دادسرا میگه فعلا وصف کیفری نداره و در شورای حل اختلاف شکایت کنید تا این افراد احضار بشوند. آیا این موارد را شورای حل اختلاف دستور تحقیقات میدهد؟
1-ردیابی موقعیت تماس گیرندگان
2- مشخص شدن مشخصات مالکان سیمکارت

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می تواند مصداق مزاحمت تلفنی باشد
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

پرسشگر :

در خصوص شناسایی این افراد آیا شورای حل اختلاف میتواند دستور تحقیقات بدهد یا اینکه باید تامین دلیل کنم؟

پرسشگر :

در دادخواست ارایه شده به شورای حل اختلاف خواستار شناسایی تماس گیرندگان شدم آیا رسیدگی میشود ؟

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام.با توجه به اینکه این اشخاص با ایجاد ارتباط باعث ناراحتی و سلب آسایش شما شده اند،.بنابراین جرم مزاحمت تحقق و قابل پیگیری هست که در ابتدای امر ارجاع پرونده به شورای حل اختلاف و سپس یکی از شعبات دادیاری و تحقیق در خصوص ردیابی مالکین واسامی صاحبان سیمکارت اقدام میگردد.موفق باشید

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام شورا میتواند ولی از وظایف دادسرا است در مسایل
کیفری شورا وظیفه صلح وسازش دارد

پرسشگر :

آیا برای انجام تحقیقات مذکور و استعلام مالکان سیمکارت و ردیابی موقعیت تماس نیاز به تامین دلیل هست؟

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

مطلبی که عنوان نموده اید به هیچ وجه در صلاحیت شورای حل اختلاف نمی باشد .