مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال پدر آلزایمری قبل از فوت

سلام. یک سال قبل اموال پدرم که آلزایمر دارد را با فشار دو تا از برادرام تقسیم کردیم. تعدادی از اموال فروخته شده هم بین خودمان و هم شخص دیگر و یک برگه تقسیم نامه بین خودمان امضا کردیم ولی آنها بعد از یک سال شکایت نموده و این نامه را قبول ندارن . حال چه باید کرد

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اقدام شما غیر قانونی است ، باید برای پدرتان حکم حجر گرفته و قیم به دادگاه معرفی تا از اموال وی حفاظت کند