مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

بنام خدا
با سلام و تحیات

همسرم قهر کرد و با بچه ها خونه را ترک کردند،
بعد از پنج روز آمدند و مقداری تریاک داد و گفت از قبل مانده است بزن بالا من نیز خوردم
(من قبلاً ها با اطلاع خود همسرم گاهی تریاک خیلی کم مصرف می کردم نه در حد اعتیاد،
عین حقیقت را به قاضی هم گفتم)
بعد به بهانه خرید بیرون رفته و بعد از نیم‌ساعت با پلیس 110 در منزل حاضر شده و بنده بازداشت شدم و به کلانتری دلالت شده و آنجا شکایت کرده و به کمپ راهی شدم و آنجا تست تریاک از بنده مثبت درآمد،
بلافاصله بعد از دو روز رفته دادخواست طلاق به استناد استعلام کمپ و اعتیاد مخل اساس زندگی کرده است،
خلاصه به هر طوری شده بنده از کمپ بعد از چهار روز ترخیص شدم،
فردای ترخیصم رفته معاون دادستانی نامه داده و ادعای جنون بنده را کرده است،
بعد با گزارش خلاف واقع ماموری(که شکایت کردم از مامور و تحت رسیدگی قرار دارد) معاون دادستان بنده را دستور دلالت به بیمارستان روانپزشکی برای معاینات لازم را صادر و بنده بازداشت و به بیمارستان روانپزشکی دلالت شدم جواب بیمارستان عیناً اینگونه بود:
از نامبرده معاینه به عمل آمد، علایمی از جنون و روانپریشی و اختلال شناخت بارز و پرخاشگری و آسیب به خود و دیگران ملاحظه نشد لذا نیازی به بستری در این مرکز ندارد،
چون از نامه بیمارستان خبر نداشتند و بلافاصله اولین جلسه دادرسی دادگاه خانواده برگزار شد خواسته جنون را نیز به دادخواست خود اضافه کردند... مستشار محترم دادگاه از من پرسید حاضری به پزشکی قانونی بروی گفتم آره و خود طی لایحه ای درخواست ارجاع پزشکی برای تست اعتیاد و جنون کردم و نامه بیمارستان روانپزشکی نیز ارسال گردید.
با این تواصیف آیا درخواست طلاق همسرم مورد قبول قرار می گیرد؟
بیست سال است ازدواج کردیم و سه بچه داریم و فعلا دادگاه گفته داور معرفی کنید.
با احترام

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول همسرتان باید برای طلاق اقدام به اثبات عسر و حرج خودشان در زندگی نمایند در غیر اینصورت می‌تواند به واسطه کراهت اقدام به طلاق کنند که وجود این دعاوی میتواند دال بر وجود کراهت شدید باشد