مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام و خسته نباشید، یه سوال داشتم اونم اینه که ما میخوایم برای انحصار وراثت پدر بزرگمون از دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت ثنا بگیریم خواستم ببینم آیا امکانش هست که من به عنوان نوه این کار را انجام دهم، این رو هم بگم که چندتا از فرزندانشون در قید حیات هستن ولی به من گفتن من این کار رو انجام بدم و اینکه وکالت لفظی فقط به من دادن
با تشکر

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

طبق قانون هر ذی نفعی می تواند برای درخواست انحصار وراثت اقدام کند .
پس به نظر شماهم اگر در موضوع ذی نفع باشید می توانید اقدام به دریافت گواهی انحصار وراثت بنمایید