مشاوره حقوقی رایگان - اعسار چک میلیاردی

با سلام. همسرم دوفقره چک جمعا یک میلیاردو هفتصد برگشتی داره.با سودش توی دوسال نزدیک دومیلیارد. حقوق ماهیانه اش 10تومن هست. آیا هنگام اعسار هزینه زندگی کسر میشه و میلغ اعسار تعیین میشه؟ یا چون مبلغ بالاست خیر؟ امکان توقیف خانه ای که سند نداره و قولنامه ای هست رو دارن؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مبلغ اعسار را دادگاه باتوجه به بررسی ونحوه دفاعیات طرفین مشخص میکند.
تحت شرایطی ممکن است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
فقط 1/4 از حقوق محکوم علیه قابل توقیف است
و یک خانه جز مستثنیات دین محسوب می‌شود و قابل توقیف و ‌مزایده نیست مگر قیمت خانه زیاد باشد