مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و امتناع از دادن خسارت

سلام بنده با ماشینی تصادف کردم که مقصر 100 درصد شد بعد از گذر مراحل قانونی به بیمه رفتیم که بیمه گفت ایشون فاقد بیمه هستش و بعد از اون طرف مقابل حاضر به دادن خسارت بنده نیست و در جواب دادن خصارت تهدید میکنه آیا طرف بگه پول ندارم بدم زندانی می‌شود یا بخشیده میشود
بنده تامین دلیل کردم و شکایت نمودم آیا میتوان کاری کرد یا خیلی زمان بر است

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. بعد از صدور رای محکومیت قابل وصول است ودرصورت عدم پرداخت امکان جلب فراهم است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شکایت خود را پیگیری نمایید و مقصر مکلف است که خسارت را طبق نظر کارشناس رسمی تامین دلیل پرداخت نماید