مشاوره حقوقی رایگان - حضانت و ملاقات فرزند

با سلام
بنده و همسرم مدتیست با هم زندگی نمیکنیم. یک فرزند دختر داریم. در زمان ترک منزل توسط همسرم، دخترمان حدود 1تا 1.5 سال سن داشت. بدلیل ممانعت خانواده همسرم از دیدار با دخترم حکم ملاقات گرفتم که جمعه ها 10 صبح تا 5 عصر بوده است. هم اکنون دخترم 3 سال و 9ماه سن دارد. سوالات بنده:
- آیا میتوانم افزایش مدت ملاقات از دادگاه بخواهم؟
- در صورتیکه امکانش باشه، آیا با ارسال لایحه به همان شعبه دادگاه اولیه که رای ملاقات اولیه را صادر نموده، امکان درخواست افزایش مدت وجود دارد یا می بایست از ابتدا تشکیل پرونده بدهم و دادگاه جدید برای این موضوع تشکیل بشود؟
باسپاس از لطف شما

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید درخواست خودرا مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ابتدا به شعبه مورد نظر رجوع کنید اگر موافقت نشد آنگاه باید دادخواست تقدیم دارید