مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت، ممانعت از حق، کارگر و کارفرما

با عرض سلام خدمت وکلای عزیز
بنده 14سال در باغی نگهبان بودم. مالک باغ امسال آمد و از من خواست که باغ را ترک کنم. در این14سال بنده رو بیمه نکرده.
یک با تعدادی از دوستان خود آمد و من را مجبور به ترک باغ کرد. بنده هم رفتم که یک خانه ای اجاره کنم. فردای ان روز مراجعه کردم و به صاحب باغ تلفن زدم که امده ام وسائل منزل وماشینم رو از باغ بردارم. در کمال ناباوری گفت که وسائل شما مربوط به باغ است و برای بردن آنها باید اثبات مالکیت کنید. بنده رفتم شکایت ممانعت از حق کردم علیه ایشان.در ضمن اتومبیل بنده منبع در آمد من بوده که ایشان نمیگذارد از باغ بردارم.
ایشان هم رفته بر علیه من شکایت خیانت در امانت کرده که تعدادی پرنده خارجی داشته در باغ بوده و من آنها را از باغ خارج کرده ام. در حالیکه چنین نبوده. به من چیزی تحویل نداده .من فقط جهت اطلاع ایشان ماهانه یک فایل میفرستادم برای ایشان که مثلا فلان پرنده تلف شده بر اثر اینکه روباه زده یا ...
لطفا به من راهنمایی کنید با این شخص چکار کنم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اصل بر برائت است و مالک باغ باید این امر را اثبات کند اما شما نیز نیازمند لوایح دفاعیه دقیق و تخصصی می باشید در خصوص حقوق دوران کار نیز می‌توانید اقدام قانونی لازم را انجام دهید
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مستندات برررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و