مشاوره حقوقی رایگان - ممانت از حق خیانت در امانت

با سلام خدمت وکلای عزیز
بنده 14سال در باغی به صورت نگهبان استخدام شدم
بین بنده و مالک قرارداد امضا نشد.در این سالها هیچ مشکلی بین ما وجود نداشت. بنده رو هم بیمه نکرده .ایشان امسال گفت که من اخراجم.از من خواست محل زندگی من و خانواده ام که در باغ هست رو تخلیه کنم. من از باغ خارج شدم برای پیدا کردن منزل که وسائلم رو جابجا کنم. فردای آنروز به باغ مراجعت کردم و خواستم وسائل و ماشینم رو بردارم مالک اجازه نداد. بعد از سه روز که بنده پیگیری تلفنی کردم از ایشان دیدم فایده ای نداره. رفتم واز ایشان به دلیل ممانعت از حق شکایت کردم. ایشان هم از بنده رفته شکایت خیانت در امانت کرده . چند تا پرنده داشته در باغ که هر ماه بنده گزارش تلفات و امار رو برای ایشان ارسال میکردم و ایشان هم میدید. الان آمده از من برای خشک شدن چند درخت و تلف شدن چند پرنده شکایت کرده. راهنمایی میفرمایید؟

پاسخ ها :

علاءالدین اصغری

جناب آقای علاءالدین اصغری :

سلام.شکایت کارفرما را مطابق ماده 148 الزام قانون به پرداخت حق بیمه سنوات کار با مراجعه به سامانه اداره کار و رفاه اجتماعی ارائه نماید،و سازمان تامین را به دریافت حق بیمه مطرح کرد. با تهیه دلايل و مدارک و مستندات سوابق کاری و استشهادیه لازم....
ولی‌ شکایت شما با عنوان ممانعت از حق با توجه به تعریف قانون اشتباه است. مگر اینکه شریک در عين یا منفعت و....باشید..

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما از بابت عدم پرداخت حق بیمه
و سنوات سالانه میتوانید در اداره کار از کارفرما شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید از طریق اداره کار بابت بیمه و سنوات گذشته خود اقدام نمایید