مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شاکی بعد شکایت کنه

باسلام
برادرم 11 سال قبل بچه سن بود درشهرستان پلدختر راننده خانواده ای بود که برادرها بخاطر مغازه ای مشگل داشتن
خلاصه اون شب برادرم همراه زن اون اقا پیش مامورها بودن که یه پسربچه ای دیگه مغازه لوازم خانگی رو یکم بنزین میریزه به محض اتش زدن مامورها بلافاصله خاموش میکنن واون فرار میکنه و برادرم وزن اون دوستش که برادراون مغازه صاحب مغازه بوده وبه ادای خودش مغازه مال خودش بوده برادرش واگیرش کرده بعداز تصادفش که قطع نخاع میشه و فلج هست .
همون زمان برادرم بعداز کتک زدنش مامورهای آگاهی و خوداین دوتا برادر که مغازه برادرشون که فلج شده واگیر میکنن چون اشنا زیاد داشتن برادرم یک ماه زندان بودن
و همون موقع شکایات کیفری بعدش 30 میلیون تومان اون موقع ازمون نقدی تومحضر پلدختر گرفتن و شکایت اولیه وکیفری که بنام دوتابرادر بود ولی تومحضر یکشون پولو نقدی باوکیل ودوتا ادم ریش سفید تحویل دادیم و رضایت محضری داد
بعداز مدتی برادرم واون زن دوستش آزاد شدن

حالا بعداز 11 سال خود برادرها مشگل دارن سرارث ومیراث دوباره برادر اون شاکی اومده حقوقی شکایت کرده و 3میلیاردهم پول میخوان بخاطر خسارت وسایل خانگی حتی اون زمان از بیمه 23 میلیون هم میگیرن و حتی پدرش و ریش سفیدها اومدن دادگاه گفتن پول گرفتن و رضایت دادن حالا دادگاه اول حکم میده که حق شکایت ودیه نداره اما اینقدر پارطی داشته تجدید نظر دوباره گفته قاضی رسیدگی کنه

حالا ایا میتونه بعداز 11 سال برادر صاحب مغازه شکایت حقوقی کنه بگه منم شریک بودم الان پول میخوام
قانون مرورزمان درپروندهای حقوقی وکیفری شامل حالمون میشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان دارد
در دعاوی حقوقی مرور زمان وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که مرور زمان برای دعاوی کیفری می‌باشد در دعوای حقوقی موردی برای مرور زمان وجود ندارد