مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام. من‌ و همسرم قبل از ازدواج به دلیل اینکه پدرم خیلی درخواست قرار دادن مهریه برای من رو داشتن و سر این موضوع خیلی بحث ها شد و مادرم یکبار به همسرم گفت من میخوام که باشه مهریه چون اگه لازم شه ازت میگیرم. خلاصه قرار شد من به تعداد مبلغ سکه ها به همسرم سفته بدم و بعد از عقد بریم که من ببخشم مهریه ام رو و سفته ها هم پاره بشن :). حالا الان خدارو شکر همه چیز اوکیه. من‌ مهریه ام رو هم نبخشیدم. چون فرصت نشد و ما تایم کمی ایران بودیم و الان ایران زندگی‌ نمیکنیم. حالا الان میخوام فقط بدونم واسه اطلاعاتم. ایا این سفته ها خیلی ارزشمنده؟ مثلا 1 درصد اگر بخواد کاری کنه باهاشون چی کار میتونه انجام بده؟ با توجه به اینکه من ایران‌ نیستم. سفته ها اسم و امضا داره و 3 تا سفته ی 180 میلیون هست. ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

حبيب  آلبوغبيش

جناب آقای حبيب آلبوغبيش :

با سلام
مطمئنا سفته ها ارزش حقوقی دارن و وجود اونها نزد هر کسی به معنای طلبکار بودن وی از شخص متعهد( شما) است

پرسشگر :

خیلی ممنونم از پاسختون. خب حتی برای من که خارج از ایران هستم حکم سفته چطور میتونه باشه؟ حتی اگر کسی بخواد طلب کنه چه تاثیری در زندگیه من میزاره؟ ممنون میشم این رو هم پاسخ بدید.

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام در خصوص نحوه و منشاء صدور سفته مدرك جمع كنيد انشاله مشكلي پيش نمياد
اگه اومد تماس بگير درخدمتم ٠٩١٧٧٧٣٧٨٣٠

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سفته سند تجاری است اصل بر بدهکار بودن شماست ، از طریق ارسال اظهارنامه رسمی بوسیله وکیل تان در ایران به دارنده مراتب اجرای تعهداتتان را اعلام کنید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.توضیحات تون مبهمه.سفته الان دردست چه کسیه؟بهرصورت قراربخشش مهریه یک تعهدابتداییه وقابلیت اجرا نداره وسفته قابل استردادازجانب شما می باشه.سفته اگه دردست کسی است که قابل اعتمادنیست زودتروکیل بگیر ودادخواست استردادلاشه سفته رابده زیرا سفته یک سندبدهی است واگه طرف اقدام قانونی بکنه وشما دردادگاه حصورنداشته باشیدکه دفاع کنید محکوم میشوید واولین کاری که میکنه ممنوع الخروجی شما را میگیره که پس ازورود به ایران دیگه حق خروج ندارید مگربه اندازه مبلغ سفته به ایشان پول بدهی.

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

سفته جز اسناد تجاری و پیوسته دارای اعتبار وارزش می باشد و هر زمانی قابل مطالبه‌

مولود اسدی

سرکار خانم مولود اسدی :

چون شما مهریه رو بذل نکردید و به تعهدتون عمل نکردید قابلیت اجرایی دارند

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سفته سند تجاری است و می توانند به ضرر صادر کننده اقامه شوند