مشاوره حقوقی رایگان - حقوق آپارتمان نشینی

در ساختمان 4 واحدی ساکن هستم. طبقه 1 و 4 دارای پارکینگ می باشند و طبقه 2 و 3 با ادعای عدم استفاده از پارکینگ خواهان عدم پرداخت قسمتی از هزینه برق مشاع شده اند. با هماهنگی مقرر شد سهم برق واحد های 1 و 4 برای پرداخت 1.5 و سهم واحدهای 2و 3 برای پرداخت 1 واحد باشد. همچنین مقرر شد جهت هزینه های جاری ساختمان ماهانه 50.000 تومان بابت شارژ پرداخت گردد. واحد 2 و 3 که نسبت خواهری باهم دارند اعلام کردند مبلغ هزینه ثابت ( نظافت و سرویس آسانسور ) را پرداخت و هزینه متغیر با اعلام مدیر ساختمان واریز می گردد.
سوال اول : آیا این عمل قانونی است؟
سوال دوم : در صورت تخلیه واحد به مدت طولانی آیا شارژ ساختمان شامل هزینه نظافت و سرویس ماهانه آسانسور و برق مشاع به ایشان تعلق می گیرد؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام . به موجب قانون تملک آپارتمان ها هزینه مشاعات در هر صورت به عهده تمام ساکنین می باشد، ِلذا عدم استفاده یا مسافرت مانع از پرداخت آن نمی باشد