مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام اینجانب ساختمانی را در سال 95خریداری نمودم از شخصی بصورت اقساطی بخاطر مشکلات حتی نتوانستم مبلغی از اقساط را پرداخت نمایم اکنون آن شخص چون نتوانستم اقساط را پرداخت نمایم ملک فروخته شده به اینجانب را به شخص دیگری نیز فروخته آیا با شکایت فروش مال غیر به نتیجه ای میرسم یا خیر ممنون از راهنمایی شما بزرگواران

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد
اگر فروش مال غیرواقع شده باشد آری
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بستگی به متن قرارداد شما دارد. باید دید آیا فروشنده در صورت عدم پرداخت اقساط حق فسخ قرارداد را دارد یا خیر.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ممکن است. نیازمند رویت مدارک است.