مشاوره حقوقی رایگان - عکس متهم چقدر در حکم دادگاه معتبر است؟

باسلام
یکنفر منو بچه هام تهدید به قتل و ربایش فرزندانم کرده، یه عکس ازش به دادگاه دادم که2 قبضه کلت کمری و یک کلاشینکف و یک اسلحه شورشی تمام اتوماتیک و صد و سی یا چهل تا فشنگ و.. همراهش هست و اونا رو تو دستاش گرفته ، دادسرا فقط یبار احضارش کرد طرف نیومد و در آخر قاضی حکم داد این عکس مدرک معتبری نیست و منع تعقیب داد... الان این چه استدلالی هست که عکس واضح و شفاف از متهم مدرک نیست حتی نفرستاد عکس کارشناسی کنن، چکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف عکس دلیل محسوب نمی شود
اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید انتساب اتهام به ایشان را ثابت کنید عکس اماره است