مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به خودرو و نحوه مقوم کردن

با سلام
از طرف یکی از همسایه ها توسط گلدان از طبقه بالا به درب موتور خودرو بنده خسارت وارد شده . طوری که وقتی پیش چندین صافکار بردم یا باید تعویض شود. که به عنوان کاپوت تعویض در بازار خریدو فروش میشود و شامل افت قیمتی میشود . و یا توسط ابزار جدید pdr ترمیم میشود که هزینه آن حداقل 9 میلیون و حداکثر 15 میلیون اعلام شده بسته به کیفیت کار . کارشناس شورای حل اختلاف نهایت هزینه را 7 میلیون اعلام کرده . و اعلام میکند خودرو چون 20 سال عمر دارد افت قیمتی به آن تعلق نمیگرد . اما در بازار حد اقل 10 میلیون کمتر نسبت به خودرو مشابه سالم قیمت میدهند . حال آیا بنده میتوانم درخواست مقوم به بالای 20 میلیون بدهم که پرونده به دادگاه وارد شود و کارشناس دیگری بررسی کند که بتوانیم هزینه تعمیر آنرا به دست بیاوریم ؟ آیا در صورت مقوم کردن امکان دارد برای بنده مشگلاتی به وجود بیاورد و هزینه ها بیهوده شود؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا درخواست تامین دلیل نمایید تا خودرو کارشناسی شود سپس اقدام به ثبت دادخواست مطالبه خسارت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ولی به نظر کارشناس خسارت آفت قیمت را قبول نمی کند و خسارت وارده نیز کمتر از ده میلیون خواهد بود.