مشاوره حقوقی رایگان - ایا سفته رو میشه بجای چک گرفت؟

چندی پیش ماشینی خریدم که اونو به اسم فابریک از فروشنده در بنگاه خریدم اما بعد از چند هفته به اسرار یکی از دوستانم بردم کارشناسی که متوجه شدم تصادفی هست بعد از پا در میانی صنف شهرمون بنگاه دار و فروشنده قبول کردند معامله رو فسخ کنند و پول من رو نیمی چک و نیمی نقد برگردونند . چون نوشته دادند تو صنف مطمئن بودم که اجرا میکنند و وقتی پول نقد رو گرفتم ماشین و مدارک رو پس دادم ولی هر چی برای دریافت چک رفتم گفتند چکی در بساط ندارند ایا اگر از فروشنده یا بنگاه دار سفته بگیرم میتونم سفته رو نقد کنم و پولم رو زنده کنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. سفته هم دارای مزایای قانونی بوده و معتبر است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله سفته هم می‌توانید اخذ کنید اما توجه داشته باشید که شرایط شکلی آن به درستی رعایت شود