مشاوره حقوقی رایگان - كلاهبردارى

خانمى به بهانه ازدواج موقت، آقايی را فريب داده و از او وجهى را از طريق كارت به كارت طى چهار مرحله با مبلغهاى ٥٠ و ١٠٠ هزار تومان گرفته و بعد از اتمام پرداخت در محل مورد نظر جهت خواندن صيغه عقد موقت حاضر نشده ، اس ام اس ها و پيامهاى تلگرامى اين خانم كه حاوى درخواست پول هست موجود ميباشد و اين آقا هيچ اطلاعاتى از آدرس محل سكونت اين خانم كلاهبردار ندارد جز شماره كارتى كه پول براى اون خانم كلاهبردار واريز شده آيا در صورت طرح شكايت نتيجه خواهد داد يا خير ؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال بعید به نظر می رسد موضوع مصداق جرم کلاه برداری داشته باشد چونکه در جرم کلاه برداری فریب و عمل متقلبانه مقدم بر بردن مال طرف است از اینرو به نظر می رسد علت واریز وجه به حساب خانم ناشی از ایجاد جلب اعتماد در وی به منظور قبول ازدواج موقت بوده باشد که نامبرده خلف وعده نموده است . در موضوع متنازع فیه اگر بتوانید از لحاظ حقوقی وجه پرداختی خود را با دلایل متقن قانونی استرداد نمائید هنر نموده اید !!!