مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو معیوب

سلام و وقت بخیر
من یک دستگاه ام وی ام خریداری کردم وقبل از خرید کارشناسی کردم و مشخص شد گیربکس دنده عقب خرابه و توی گزارش کارشناس نوشته شده که عیب و ایرادات به خریدار و فروشنده ابلاغ شد ،(فروشنده هم موقع تنظیم قولنامه نوشته که خودرو به رویت خریدار و کارشناس رسیده )و بصورت شفاهی گفتن که تعمیر میکنن و دو روز بعد در موعد تحویل خودرو این متن رو به قولنامه اضافه کردن که خودرو سالم تحویل شد و هیچ عواقبی از این تاریخ به بعد به ایشان ربطی ندارد ، و ماشین رو بردیم تعمیرگاهی که فروشنده گفتن و تعمیرکار خودرو رو باز کرد و نتونست تعمیر کنه و مشخص شد که غیر از دنده عقب ،دنده 5 هم ایراد داره، حالا فروشنده دیگه زیربار تعمیر خودرو نمیره و کلا همه چیو انکار میکنه (من اظهارنامه فرستادم و ذکر کردم که شاهد دارم که قول تعمیردادی)ولی درجواب اظهارنامه فرستادن که نه کتبی و نه شفاهی قول به تعمیر خودرو ندادن در حالی که شاهدی قولنامه رو امضا کرده حاضر به شهادت هست ،آیا راهی هست که معامله فسخ بشه یا حداقل هزینه تعمیرات رو بدن؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
با توجه به علم و آگاهی شما نسبت
به معایب خودرو قبل از تنظیم مبایعه‌نامه ، قرارداد قابل فسخ نیست

ولی اگر ادعای شما اثبات گردد میتوانید مطالبه هزینه تعمیرات را نمایید