مشاوره حقوقی رایگان - زمان ثبت ابلاغیه الکترونیک در سیستم ثنا

سلام خسته نباشید پیام ابلاغیه الکترونیک اومد زیرشم نوشته رای نهایی صادر شد ولی بعد 3 هفته هنوز که هنوز هرچی تو سیستم سایت ثنا رو نگاه میکنم هنوز چیزی ثبت نشده و نوشته تعداد ابلاغیه های جدید 0 اینکه الان باید چیکار کنم آیا باید برم دادگاه آیا زیاد طول میکشه تا ثبتشه تو سیستم ...

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. هر زمانی ابلاغ الکترونیک صادر و در سامانه کاربری شما قرار گیرد از طریق پیامک و یا ارسال به ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد .
اینکه چه زمانی ابلاغ صادر خواهدشد مشخص نیست .