مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت چک صیادی

سلام،از کسی شکایت کرده بودم بابت کلاهبرداری
به بنده رجوع کرد برای رضایت محضری و عودت مبلغم به صورت چک صیادی
رضایت را دادم و چک هارو گرفتم ولیکن بعد از ترک محضر متوجه شدم چک‌ها رو در سامانه برای بنده ثبت نکرده،ودر چک عنوان پرداختی برای مختومه شدن پرونده را درج کرده،و بین خودمان نیز صورت جلسه ای نوشتیم که چک‌ها برای چه منظوری و پرونده فلان ارائه شده و در صورت نقد نشدن در موعد چک فلان مبلغ وجه التزام روزانه تعلق می‌گیرد،با این اوصاف که آدرس مشخص ازش ندارم و دیگه موبایلش رو جواب نمیده،میتوانم به دادگاه مراجعه کنم چون پرونده به علت تعدد شکات در حال رسیدگی هست و بگم دوباره سرم کلاه گذاشته ؟و یا اقدام کیفری دیگری بر علیه او کنم ،چون مطالبه وجه چک ها حقوقی هست و دردسر دار،و با فریب دوباره بنده را مورد اغفال قرارداده،
اگر روش و مسیری هست بفرمایید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر چنین امکانی برای شما وجود ندارد و اجرای احکام به این مسئله وارد نمی‌شود که چک های صیادی ثبت شده است یا خیر

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

احتمالا از طریق شکایت کیفری بی فایده است فقط چک‌ها را اجرا بگذار

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
عدم ثبت چک در سامانه ، جرم نیست
شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت وجه التزام روزانه را اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.
اگر قبول نکردن جهت ثبت چک اظهارنامه ارسال کنید و سپس در سررسید چک می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

راهکار کیفری نتیجه ندارد بهتر است ابتدا اظهارنامه جهت ثبت چک در سامانه صیاد دهید و سپس اگر پاسخی نداد دادخواشت الزام وی به استناد اظهارنامه جهت ثبت چک دهید و در نهایت اگر باز هم کاری نکرد دادخواست مطالبه وجه چک و خسارت تاخیر تا یه روزانه از تاریخ دادخواشت دهید البته برخی قضات از تاریخ سر رسید ملاک میگذارند که میتوانید این راه را هم امتحان کنید . امکان نتیجه وجود دارد