مشاوره حقوقی رایگان - نوع وکالت برای ارث

با سلام
من برای دو مورد که اولین مورد -دریافت سهام عدالت متوفیان و دومین مورد -فروش خانه پدری است قصد دریافت وکالت از خواهرانم را دارم .
آیا ارائه وکالت از جانب آنها برای تقسیم سود سهام عدالت و همچنین معامله ارثیه پدری بدون حضورشان (زیرا صرفا دریافت حق السهم خودشان برایشان مقبول است و اشتیاقی به حضور در دفاتر املاک و محضر ندارند) عنوان خاصی دارد؟
میخواهم بدانم چه نوع وکالتی را باید به من بدهند که برای این دوکار موثر باشد؟

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید و موضوع را شرح دهید.سر دفتر اسناد متن استاندارد لازم را برایتان تنظیم می کنند.