مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهم ملک ارثی

باسلام در سال 82 ما دو برادر و سه خواهر 3 دانگ ملک پدری را به به نام مادر کردیم چون خانواد شهید هستیم بنا به درخواست بنیاد شهید وقت مادر تعهد داد که زمانی که در قید حیات است حق فروش وانتقال ملک را ندارد اما چند روز یک حالت صوری ‌سند انتقال یافته بدون رد وبدل شدن هیچ وجهی درسال 82 یکی از پسرها سهم ارث پدری خود را از سه دانگ برد و مهر بنیاد هم پای نامه ما هست. الان ما با این کار مطالبه ارثیه پدری کرده ایم و بنیاد جوابگو نیست.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می‌توانی دادخواست بدهید و از طریق دادگاه موضوع را بررسی نمایید معاملات صوری باطل است