مشاوره حقوقی رایگان - کاراموزی

سلام وقت بخیر
این امکان وجود داره که دانشجوی مقطع کارشناسی حقوق به عنوان کاراموز در دفتر وکیل شروع به کار کنه؟
تا جایی که من اطلاع دارم پروسه کاراموزی بعد از قبولی در ازمون شروع میشه، ولی منظور من این هست که برای آشنایی با پرونده‌ها و روند کار کاراموزی انجام بشه. امکانش هست؟ و اینکه از چه ترمی بهتره انجام بشه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کارآموز وکالت فردی است که درآزمون وکالت قبول شده و بعد از اخذ پروانه کارآموزی وکالت به اون کارآموز وکالت گفته می شود
بله میتوانید اقدام کنید اینکه چه ترمی بهتر است بستگی به شما دارد اما نهایتا بهترین کار اولا اخذ کارشناسی و سپس آماده کردن خودتان برای آزمون است نه کار فیزیکی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جز مدت کارآموزی نمی‌باشد
بهتر است بفکر شغل دیگری با‌شد
با قانون تسهیل و جذب فله ای امید و آینده ای در وکالت نیست.