مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله یا ابطال

من یک ماه پیش زمین 50 متری را به صورت قولنامه خریداری کردم بعد از اجرای فونداسیون و دیوار کشی شخصی باغ دار از من شکایت کرد که زمین شما روی جوی چشمه است وقتی پیگیری کردم متوجه شدم شهرداری برای ایشان از یک کوچه دیگر جوی جدید کشیده با این وجود این باغدار محترم از من شکایت حقوقی و کیفری کرده است با این توضیحات که من بدون اطلاع از این مشکلات زمین را خریداری کرده ام تکلیف من چیست کسی که زمین را به من فروخته اطلاع داشته ولی به من هیچ حرفی نزده حتی تو قولنامه هم اشاره ای که جوی چشمه از وسط زمین من میگیرد نیست بنده باید به چه عنوانی از فروشنده شکایت کنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بامشاوره تلفنی بهتر میتوان در این رابطه نظر داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات و مفاد قرارداد و محل زمین است