مشاوره حقوقی رایگان - تجاری سرقفلی

سلام وقت بخیر
پدرم در سال 1358 سرقفلی یک باب مغازه رو خردیداری نموده و امروز که شش سال از فوت پدرم گذشته و ورثه قصد واگذاری سرقفلی به مالک را دارد ،مالک احضار میدارد که با استعلامی که از شهرداری گرفتیم مغازه تجاری ندارد
مغازه ای که 44 سال جواز کسب معتبر دارد و درآن به کسب و کار مشغول بوده و مالیات بر درآمد و همچنین عوارض محل کسب به شهرداری پرداخت نموده و هیچگونه بدهی به آنها نداردآیا شهرداری میتواند ادعای عدم تجاری را اعلام کنند

سپاس از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
ولی حق کسب و پیشه شامل شما میشود