مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

بتازگی زمین مغازه ما توسط یک شخص خریداری شده و قصد تخلیه مغازه را دارد با توجه به سابقه طولانی که در این مغازه هستیم چه کنیم که بتوانیم به حق سرقفلی خود برسیم . سابقه ما در این مغازه حدود هفتاد سال است

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

با سلام:
اگر به قانون مالک ومستاجر سال 56مربوط باشد میتوانید تحت شرایطی از دادگاه تقاضای پرداخت سرقفلی از مالک را بنمایید. بهتر آنست که وکیل بگیرید چون مبحث سختی است و مال شما در صورت اقدام اشتباه کلا از بین میرود. موفق باشید