مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد خودرو

سلام وقتتون بخیر خسته نباشید
من یه ماشین پراید مدل 83 حدود 6 ماه پیش فروختم خریدار بعد از 6 ماه از من شکایت کرده که ماشین یکی از درهاش تعویضیه و ادعاهای جدید دیگه ای هم داره که ماشین تصادفی و دور تا دورش رنگ شده
درصورتی که روزی که اومدن واسه دید ماشین، ماشین تو کوچه پارک بود و در همون لحظه بهشون گفتم یکی از درهای ماشین تعویض شده و ایشون کل ماشین و دور تا دورش را رویت کرد و هر چی بهشون اصرار کردم کارشناس خودرو با خودش بیاره گفت لازم نیست من خودم 10 تا ماشین خرید و فروش کردم واردم.
این خریدار از بس هول بود که ماشین رو داره با قیمت خوب میخره همون لحظه 300 هزار تومان بیعانه داد و سریعا فرداش گفت رفتیم تعویض پلاک و سند رو زدم به نامش و ایشون اصرار داشت چون وقت نداده هیچ قرارداد و قولنامه ای هم ننوسیم
من دو تا سوال داشتم:
الان میخواستم ازتون خواهش کنم این آقا الان بعد از 6 ماه که من بهش گفته بودم یکی از درهای ماشین تعویض شده و هیچ قراردادی هم وجود نداره میتونن معامله رو فسخ کنن و پولشون رو پس بگیرن و ماشین رو پس بدن؟
اگه میتونن پولشون رو پس بگیرن تو این 6 ماه که از ماشین استفاده کردن و معلوم نیس چه بلایی سرش آوردن بابتش باید به من خسارت بدن؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دیگر حق فسخ ندارند ولی باید قولنامه می نوشتید
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

اگه گواهان داشته باشی که شهادت بدهندکه باشرط رنگ بودن درب خودرو,آن راخریده, بابت رنگ درب, نمی تواندفسخ کندیا ارش بگیرد ولی بابت تصادفی بودن خودرو که هنگام خریدن,به خریدارنگفته بودید,اگه کارشناس تاییدکند خریدارمی تواند فسخ یا ارش آن را ازشما بگیرد.

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

در هر حال اشتباه کردید بدون نوشتن قولنامه فروختید و اگر شکایت کند و کارشناس تشخیص دهد محکوم به فسخ و یا در صورت توافق یکدیگر با کسر مبلغی از مبلغ معامله راضی شوید و اگر کارشناس به نفع شما نظر داد معامله قطعی و ادعایی از جانب خریدار قابل قبول نیست