مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد فروش

سلام
بنده یک واحد آپارتمانم رو پیش فروش کردم
برای خسارت تحویل واحد روزانه 100 هزار تومان که 30 اردیبهشت 99 هست و خسارت برای زمان ثبت سند 20 درصد ثمن معامله که آخر شهریور همان سال گذاشته‌ایم
حالا با توجه به این مسائل شریکم حاضر به ادامه ساخت ساختمان نیست و ساختمان در مرحله شروع نازک کاری خوابیده است
لازم به ذکر است ساختمان 6 واحد و من یکی از واحدهایی که طبق یک توافق نامه بین من و شریکم نوشته شده مشخص شده برای من است رو پیش فروش کردم.
با تمام این موارد خریدار هم راضی نمیشه تاریخ تحویل واحد رو عقب بنداره و یا این مبایعه نامه رو فسخ کنه
من چطور میتوانم این مبایعه نامه رو فسخ کنم؟؟
حالا من چطور میتونم این مبایعه نامه ای که پیش فروش کردم رو یک طرفه فسخ کنم؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

ماده ‌٢٠ قانون پیش فروش ساختمان مصوب 89:

کلیه اختلافات ناشی از تعبیر، تفسیر و اجرای مفاد قرارداد پیش‌فروش توسط هیات داوران متشکل از یک داور از سوی خریدار و یک داور از سوی فروشنده و یک داور مرضی‌الطرفین و در صورت عدم توافق بر داور مرضی‌الطرفین یک داور با معرفی رییس دادگستری شهرستان مربوطه انجام می‌پذیرد. درصورت نیاز، داوران می‌توانند از نظر کارشناسان رسمی محل استفاده نمایند. آیین‌نامه اجرایی این ماده توسط وزارت مسکن و شهرسازی و وزارت دادگستری تهیه و به تایید هیات وزیران خواهد رسید. داوری موضوع این قانون تابع مقررات آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب خواهد بود.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار محترمم موافقم