مشاوره حقوقی رایگان - کارت به کارت

سلام وقتتون بخیر
ببخشید یه سوالی برام پیش اومد خیلی ذهنمو مشغول کرده ممنون میشم جواب بدید
برادرم مریض شد رفته بودیم بیمارستان
تو حیاط بیمارستان یه خانمی اومد سمتم گفت سواد کافی نداره ویه کارت بهم داد گفت برای شخصی کارت به کارت کنم
منم کارتو ازش گرفتم باهمدیگه رفتیم پیش خودپرداز و وقتی اون خانم کنارم بود برای شخصی که گف کارت به کارت کردم وکارتشو تحویل دادم
بعدا بهم گفتن نباید این کارو میکردم وممکنه برام دردسر بشه خواستم بدونم برای این موضوع باید نگران باشم؟کاری لازمه انجام بدم؟

پاسخ ها :

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

نگران نباشید دستگاه خودپرداز عکس هردوشما را ضبط می کند درصورت نیاز می توان ازبان ک مربوطه عکس را گرفت واز خود دفاع کنید