مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف با قطار

سلام.بنده درسال82باقطارتصادف کردم.نماینده حقوقی راه آهن به ملاقتم امد وگفت که شکایت کنید به حقتان دیه میرسید.ولی ازان زمان تاالان درتمام دوره های مختلف ریاست جمهوری وازطرف نمایده شهرمون نامه مینوشتم وارسال کردم.ولی هیچ جوابی نیومده.فقط چون زیره خط فقرهستیم وپول وکیل گرفتن نداریم.اگرواقعا انسانی هست که محض رضای خداپیگیری کندحاضرم قراردادنوشته وامضا که هرچقدرکه بتونه بگیره نصفه کنیم.الان 5ساله تحت پوشش بهزیستی هستم.4نفریم ولی حقوق ابان روهنوزنریختن.که تمام مخارج ماکرایه خونه وغیره ازروی همین حقوق ویارانه هست.اگرقطع بشه ونریزن که بخدابیچاره ایم وبایدبریم بمیریم.توروامام حسین پیگیری کنین.ممنون.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید در این خصوص شکایت نمایید تا موضوع شما بررسی شود