مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

با سلام بنده یک خانه اجاره کردم که مدت اتمام قراردادش مربوط میشه به اخر برج 7 سال 98 امسال نمیخواستم قرارداد رو تمدید کنم به همین خاطر با صاحب خونه تماس گرفتم اما از دادن پول پیش امتناع میکنه و گفت که ندارم و اخر برج 10 بهت میدم اما الان باز نمیده و میخواد انقدر عقب بندازه که بشه برج 3 و 4 که فصل جا به جایی هست و بتونه با قیمت بیشتری اجاره اش بده حالا اون موقع من میتونم بگم که چون پول منو نداده منم دوباره تا سر موعد قرارداد بعدی تخلیه نمیکنم؟ یعنی بگم همون زمان قرارداد قبلی رو ملاک قرار بدیم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

سلام.خیر.ایشان باپایان اجاره ظرف یک هفته می تونه دستورتخلیه فوری رابگیره وشرط تخلیه واریزنمودن ودیعه شماست.