مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری آنلاین شاپ و پیج فیک

سلام وقتتون بخیر
من یه روتختی از یکی از پیجهای اینستاگرام سفارش دادم مبلغشو واریز کردم
ابتدا به امر هیچ چیزی برای من ارسال نکردند و به دروغ گفتن ما تهران هستیم و ارسال فوری داریم
ااما بعد از پیگیری یک ماهه و مرتبا پیام دادن بهشون یه تیکه پارچه به ارزش 1/10 مبلغی که پرداخت کردم برام از ملکان فرستادند
و با پررویی هر چه تمام تر میپیچونن
و چه بسیار افرادی که مثل من از این پیج خرید کردند و اینا پولشونو خیلی راحت برداشتن و به روی خودشون نمیارن و جواب سربالا میدن صرفا بخاطر اینکه اثبات بشه که جواب دادن
الان من باید چیکار کنم
به شعورم با این کارشون توهین شده و نمیخوام این کلاهبرداریشون برای مردم ادامه پیدا کنه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق پلیس فتا و ثبت شکایت در دادگاه موضوع قابل پیگیری است