مشاوره حقوقی رایگان - ایا میشود از لحاظ جبران خسارات معنوی وارد شده دادخواست داد؟

با سلام، دو نفر به زور و فریب وارد منزلمان که تنها بودم شدن و شروع به فحاشی و ضرب و جرح و تهدید به قتل نمودند و گریختند، ازشون شکایت کردم گزارش پلیس و پزشکی قانونی ضمیمه پرونده ست، به مدت دو هفته از وقوع جرم از لحاظ روانی خیلی برام مشکل پیش اومده بود، همش فکر میکردم هر انسانی که کمی قدرت داشته باشه، منو میکشه، از ادما دوری میکردم، صحنه روز حادثه جلوی نظرم بود، دیگه دوست نداشتم خونه تنها باشم، الان کمی بهتر شدم ولی هنوز اثرات مخرب روحی و روانی روز حادثه همراهم هست، خواستم بدونم این مشکلات روحی و روانی ایجاد شده را هم میشه از پزشکی قانونی پیگیر شد یا پزشکی قانونی فقط جراحات وارده را گزارش میدهد،به کجا باید مراجعه کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

در دادگاهها صرفا درخصوص جبران خسرات مادی رای صادر میشود.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بله درقانون مجازات مصوب سال 1392 جبران خسارات مادی و معنوی تعریف شده است