مشاوره حقوقی رایگان - متهم به مصرف الکل

بنده تا به حال از هیچگونه مشروبات الکلی استفاده نکرده ام ، و جز اعتقاداتم هستش تو طول هفته گذشته با توجه به عفونت ریشه دندان بعد از گرفتن عکس دندان به دندانپزشکی مراجعه کردم و در همان روز اقدام به اندو (درمان مجدد ریشه )دندانی که خیلی درد داشت کردم جلسه اول تموم شد مسکن جوابگو نبود ، تنها چیزی که کمک به کاهش درد می‌کرد الکل طبی و لیدوکایین بود که با پنبه روش میذاشتم ، از بد ماجرا شب روزی که میخواستم برای اتمام کارم به دندانپزشکی مراجعه کنم به خودروی پارک شده ای هنگام رانندگی که بارندگی هم بود برخورد کردم ، نیم ساعت دنبال راننده گشتم صاحب جوان پیدا کردم در حال صحبت بودیم که پرسید چرا ماسک زدی گفتم درد دندان گفت یعنی مشروب خوردی گفتم خیر ! افسر راهور برای کروکی آمد صاحب ماشین درجا گفت ایشون مشروب خوردن! راهور تست الکل گرفت عین فیلم ها همش اوور میزد فکر کردم شوخیه منو به کلانتری بردن و تمام موارد بالارو نوشتم اما مورد پذیرش نبود چند روز دیکه باید به جرم مصرف الکل برم دادسرا ، چه مدارکی همراه داشته باشم که بتونم از حقم دفاع کنم . ممنون

پاسخ ها :

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام همچنان منکر شوید صرف مثبت شدن تست الکل شرب خمر اثبات نمی شود

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

مدارک دندان پزشکیتون رو به همراه گواهی ایشون به همراه خودتون ببرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
فقط انکار نمایید
و مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید و