مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سرقفلی با رضایت مالک

با سلام
همسر من وکالت سرقفلی مغازه را دارد ودر واقع سال 76 از عموی خود که شریک پدرش بوده سرقفلی خریداری کرده ولی سندبه نام وی نشده بلکه وکالت از عمو دارد حال برای انتقال از عمو به ایشان آیا نیاز هس که به مالک مغازه پول بدهد یا فقط راضی کردن در حد اطلاع می باشد چون مالک می گوید باید پول بدید تا راضی بشم برای این انتقال ؟در حالی که معامله قبلاً انجام شده هست و همسرم از عمویش که در قید حیات هستند وکالت دارد
ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در قرارداد اولیه واگذاری نیاز به رضایت دارد باید رضایت اخذ شود

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بعیده نیاز به پول دادن به ایشون باشه باید قراردادها رو ببینیم شاید عموش طبق قرارداد مکلف بوده با رضایت مالک سرقفلی رو به غیر واگذار کنه که این مورد هم باز باید سنجیده بشه و بقیه مفاد قرارداد هم در نظر گرفته بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

بستگی به مفاد و شروط قرارداد اجاره سرقفلی دارد
با شرایطی ‌خاص و اصولا باید حق مالکانه مالک پرداخت گردد و رضایت مالک اخذ گردد