مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار تقسیم نامه

باسلام ماچهار برادر ودو خواهر می‌باشیم که یک برادرمون قبل از پدر فوت شد وبعد از فوت پدر مون سال92ز مین‌های کشاورزی که داشت بین وراث تقسیم وبارضایت وراث سهم برادر فوت شده رابه فرزندانش دادیم وازسال92 زمین در تصرف آنها میباشد وسال 97یک تقسیم نامه بارضایت همه وراث بر مبنای190 و10قانون مدنی که به امضای تمام وراث رسیده تنظیم نمودیم حال 2نفر از ورثه خواهان ابطال تقسیم نامه شده اند که ما زمین به برادر فوت شده نمیدهیم آیا این تقسیم نامه در دادگاه اعتبار دارد

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگه قبلا امضا کرده اند بله اعتبار دارد بهر حال به اون برادرتان قانونا سهم الارثی نمیرسید ولی اگه بقیه توافق کنند اون توافق معتبره و باید بهش عمل کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

تقسیم نامه قابل ابطال است
و دادگاه حکم به ابطال تقسیم نامه صادر خواهد کرد