مشاوره حقوقی رایگان - سلام . برای فسخ قرارداد خرید ماشین راهنمایی میخوام

با سلام . بنده چند ماه پیش ماشینی را از بنگاه خریدم و مقداری از پول فروشنده را قرار شد قسطی پرداخت کنم . و در اولین تاریخ نتوانستم قسط اول را بدهم ، و هر چه به فروشنده گفتم من ندارم و منصرف از این معامله هستم ایشان قبول نکرد و گفت من پول شما را خرج کردم . حالا چکار میتوانم بکنم آیا حرفم به جایی می‌رسد؟
با توجه به اینکه کارشناسی الکی به ما دادند و ماشین خیلی خراب بود ولی چون از آن زمان تقریبا 8 ماه میگذرد نمیتوانم ثابت کنم و ایشان میگوید ماشین دست خودت بوده خراب کردی . لطفا راهنمایی کنید
آیا باید فروشنده سررسید اول که قسط ندادم باید فسخ میکرد معامله را یا نه ؟

پاسخ ها :

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام بستگی به مفاد قرار داد دارد .اجباری برای اعمال حق فسخ فروشنده وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با شرایطی خاص امکان مطالبه خسارت وجود خواهد داشت
با توجه به گذشت زمان طولانی ،
اصولا امکان فسخ قرارداد وجود نخواهد داشت مگر در موارد خاص
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات قرارداد است