مشاوره حقوقی رایگان - چک شرکت

باسلام
اگر در شرکتی به دلیل مبادات تجاری چک صادر بشه و اعضای هیات مدیره تغییر کنن و به تبع اون امضا های مجاز شرکت در بانک تغییر کنه تکلیف این چک ها که در بازار داره دست به دست میشه چیه؟ ایا بانک اونارو برگشت میکنه‌؟ مسئولیت این چک ها با اعضا جدیده یا قدیم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اعتبار داره
اگه تو حساب شرکت پول باشه خیر
با شرکته

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به نوع شرکت دارد اما تا زمان پرداخت شدن آن مسئولیت پابرجاست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مسئولیت پرداخت چک با شرکت است و اگر پرداخت نشود دارنده چک می تواند بعد از اخذ گواهی عدم پرداخت علیه شرکت و امضاء کننده طرح دعوی کند .