مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سرقفلی مغازه

با سلام و خسته نباشید خدمت شما.
پدرم صاحب 6 دانگ سرقفلی مغازه بوده است و 18 سال پیش فوت کردند. پس از انحصار وراثت و پرداخت مالیات بر ارث، سرقفلی بین من و 2 برادر دیگرم و مادرم تقسیم شد و در اداره دارایی به اسم هر یک از ما شد. در حال حاضر 2 برادرم سهمشان را از مغازه می‌خواهند و من با هر کدام از آنها مبایعه نامه نوشته ام، حال اقرارنامه هم از آنها برای محکمتر شدن معامله گرفته ام، آیا باید برای انتقال در اداره دارایی رضایت مالک را بگیرم یا نیازی نیست؟! ( مالک در قرارداد خود با ما، شرط انتقال به غیر را نوشته است)
اگر در ادراه دارایی اسم نکنیم، آیا پس از فوت برادرانم، اقرارنامه در اداره دارایی برای انحصار وراثت سهم برادرانم اعتبار دارد؟! آیا پس از گذشت چندین سال، من مشکلی با اداره دارایی در رابطه با سهم برادرانم که از آنها خریده ام پیدا نمیکنم؟!
ممنون از شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما
اگر در محضر بوده باشد اعتبار دارد
ممکنه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر به صورت رسمی در دفتر اسناد رسمی باشد معتبر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است