مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سرقفلی مغازه تجاری

سلام
بنده یه مغاز سرقفلی به متراژ40مترمربع .به مبلغ 4میلیارد خریدم و نصف پولشو دادم حالا متوجه شودم که مغازه 33متر است . و7 متر کمتر از مقدار معامله میباشد .حالا طرف فروشنده گفته که اون 7متر بالکن مغاز میباشد اما تو سند مالک هیچ حرفی از بالکن مغاز نشود است ودر استعلامات شهرداری هم چیزی به اسم بالکن وجود ندارد.وپایان کار هم ندارد که ثابت کند بالکن جزه مغاز هست یا نه
حالا نمیدونم بیاد چکار کن
فروشنده به هیج وجه نمیخاد از مبلغ باقیمونده اون 7 متر کم کن
ممنونم میشه اگ راهنمایی کنید
البته من عدم حضورشونو تو محضر گرفتم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
طبق قانون فروشنده مطلقا نمیتواند مبلغی از بابت بالاکن دریافت نماید زیرا بالاکن تجاری نمیباشد و ...

طبق قانون مدنی
اگر در حال معامله مبیع از حیث
مقدار معین باشد ولی در زمان تسلیم کمتر از آن مقدار درآید خریدار مختار است یا معامله را فسخ نماید یا ثمن متراژ اضافی را دریافت نماید

شما باید بلافاصله اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و سپس از بابت متراژ اضافی شما باید دادخواست اقامه نمایید
و ...

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست مطالبه وجه بابت کمتر درآمدن متراژ مببع بدهید