مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه

سلام، مستاجری می خواهد سرقفلی مغازه واگذار نماید، اظهارنامه برای مالک می فرستد جواب مکتوب نمی دهد، حال چه باید انجام ده‍د تا دادگاه مجوز انتقال منافع را بدهد. ممنونم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورتی که مستاجر حق فروش سرقفلی را نداشته باشد ولی بخواهد آن را انتقال دهد، ابتدا باید با ارسال اظهارنامه ای به مالک اطلاع دهد و رضایت او را جلب کند.
اگر مالک رضایت نداشته باشد باید حق کسب، پیشه یا تجارت مستاجر را در مقابل تخلیه ملک پرداخت کند.اما اگر مالک نه به انتقال رضایت دهد نه حاضر به پرداخت مبلغ شود، مستاجر می تواند با اذن از دادگاه ملک را اجاره دهد.لذا باید اقدام قانونی انجام دهید ودادخواست تجویز انتقال منافع دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حامد ملک زاده

جناب آقای حامد ملک زاده :

سلام : نظر به اینکه پاسخ به سوال شما نیازمند توضیحات کامل از جانب شما میباشد خواهشمند است در صورت تمایل اقدام به مشاوره تلفنی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مستاجر در قرارداد سرقفلی ، حق انتقال منافع را نداشته باشد و موجر با انتقال سرقفلی توسط مستاجر ، موافقت ننماید مستاجر باید ابتدا یک اظهارنامه برای موجر ارسال نماید و سپس دادخواست تجویز انتقال منافع به طرفیت موجر اقامه نماید و. ..

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی میباشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق دادگاه دادخواست الزام به تجویز بدهد