مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

قطعه زمینی بمساحت4000متربنام پدربزرگ پدرم میباشدکه درتصرف شخصی بوده واکنون سندان پیداشده وعمووعمه من ازان شخص شکایت نموده ان حالامیخوام بدونم ایاماهم ازاین زمین ارث میبریم به نیابت پدرم یانه.(زمین بنام پدربزرگ پدرم بوده که سال1344فوت کردن)

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

سلام وقت بخیر
اگر پدر مرحومتان مشمول دریافت ارث بوده است شما هم به همان اندازه ارث می‌برید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر آری شما نیز ارث می‌برید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر پدر شما در زمان فوت در قید حیات بودند شما نیز ارث می‌برید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان بعد از پدرش فوت کرده باشد شما نیز سهم می برید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی به زمان فوت پدر شما دارد
اگر پدر شما بعد از پدربزرگ فوت کرده باشد شما هم سهم‌الارث خواهید داشت

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

اگر پدربزرگتان قبل از پدرتان فوت کرده باشد بله قائم مقام پدرتان هستید و ارث ایشان به شما منتقل میشود