مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با عرض سلام و خسته نباشید
ممنون میشوم به سوال و مشکل این بند جواب بدید .تشکر میکنم
پدر بند در سال 92 از اداره یک خانه سازمانی براش داده میشود .و پول خرید خانه از من میگیرد و یعنی از مبلغ خانه که 76 تومان بوده 56 تومان من میدم و ما بقیه پدرم میده . ما 3 برادر و 2 خواهر هستم تقسیم ارث چطور میشود .
من هم خانه خودم فروختم و پول به پدرم دادم .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تمام وراث به نسبت خود سهم می‌برد شما مالک خانه نیستید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود هریک احکام خاص خود را دارد اگر طلبی دارید مطالبه کنید
لکن ماترک مطابق قاعده ارث تقسیم میشود و….

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
موضوع پرداخت مبلغ با موضوع ارث متفاوت است .
موفق باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تقسیم ارث به قوت خود باقیست ولی پولی که شما به پدر داده‌اید می‌توانید از وراث به تناسب سهمشان در اخذ ماترک وصول نمایید البته چنانچه در محکمه بتوانید اثبات نمایید