مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث پدر

با سلام و خسته نباشید . ما 4 تا خواهر و 4 تا برادریم که خواهر ها تو دفترخانه کل ارث پدری رو به ما بخشیدن.وحالا ما چهار تا برادر بین خودمون تقسیم کردیم حا لا هر کدوم به یه نحوی سهم برده کل کارای دفتر خانه اسناد رسمی تمام شده حالا واسه امضاه آخر دفتر خانه که سند هر کدوم جدا باشه یکی از برادرا راضی نمیشه ایا تقسیم باطل میشه یا نه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر کسی راضی به تقسیم نیست باید این تقسیم را از دادگاه خواست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از دادگاه تنفیذ تقسیم نامه را بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله در تقسیم نامه باید همه متفق القول باشند.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر یک نفر هم راضی به تقسیم نامه نشود ، تقسیم اموال باید مطابق قوانین صورت گیرد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تمامی ورثه باید موافقت نمایند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقسیم نامه باطل نمی شود اما باید رضایت همه وراث باشد مگر آنکه یک نفر به نمایندگی از دیگران وکالت داشته باشد در غیر این صورت از طریق طرح دعوای تقسیم ترکه در دادگستری اقدام کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام در تقسیم نامه باید تمامی شرکا رضایت داشته و تقیم‌نامه را امضا نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر تقسیم نامه تنظیم شده باشد و تمام وراث امضا کرده باشند در مرجع قضایی قابل استناد است
و شما باید دادخواست تقسیم ترکه را اقامه نمایید و به تقسیم نامه
استناد نمایید

ولی اگر تقسیم نامه وجود نداشته باشد یا تمام وراث امضا نکرده باشد دادگاه با تعیین کارشناس ، سهم هر کدام از ورثه را مشخص خواهد کرد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر تقسیم به طور مساوی نباشد و یا اینکه قسمتی که به یکی از برادرها میرسد مرغوب نباشد میتواند تقاضای ابطال تقسیم را مطرح کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر تقسیم نامه عادی دارید می‌توانید اثبات تقسیم نامه را در دادگاه پیگیری  نماییید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام
کاربر گرامی در صورت عدم پرداخت و یا اشتباه در تقسیم بله امکان ابطال تقسیم نامه می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تقسیم به صحیح انجام شده باشد خیر باطل نیست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
ميتوان الزام وي را به انجام تعهدات في مابين خواست