مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نمایشگاه ماشین

سلام،من حدود یک ماه و نیم یه پراید 82 خریدم،نمایشگاهی گفت ماشینش عالیه،به محض روشن کردن دیدم چراغهای عقب روشن نمیشه،بهش همون موقع گفتم گف ببر باتری سازی درستش کن هزینش میدم،من بردم درستش کردم فاکتور براش فرستادم گردن نمیگیره،از روزی هم که گرفتم 3روزی روغن کم میکنه و دود میکنه،روغن سوزی داره،جک و آچار چرخ و زاپاس هم نداشت،بیمه هم اصلا نداشت،در کل ماشینه زیاد مشکل داره ،میخام ببینم برم اتحادیه،یازشکایت کنم ازش حرفم بجایی میرسه یانه،ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به مبایعه نامه فیمابین دارد که بایستی بررسی ورویت گردد. درحالت کلا هزینه تعمیر چراغ قابل مطالبه است