مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارشناس

با سلام و عرض ادب
اگه در مورد کارشناسی کارشناس رسمی گزارش خلاف واقع ارائه دهد و هنوز منجر به صدور رای نگردیده باشد آیا میتوان علیه او به کانون کارشناسان شکایت نمود؟؟؟
دوم اینکه آیا جهت کشف حقیقت میتوان از کانون کارشناسان جهت اثبات خلاف واقع بودن نظر کارشناس قرار ارجاع امر به کارشناس را تقاضا نمود صرف نظر از اینکه از دادگاه رسیدگی به پرونده میتوان اینکار را انجام داد. منظور فقط از کانون کارشناس است.لطفا توضیح و راهنمایی بفرمائید
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توان- در خصوص جواب سوال دوم باید این موضوع از محکمه تقاضا شود نه کانون-

یک وکیل

سلام" 1- بله 2- خیر