مشاوره حقوقی رایگان - باسلام خدمت سرور گرامی خدمت شما عرض کنم که اول سال 97من باشخصی ملکی را اجاره کردیم و مشقول کار شدیم

باسلام خدمت سرو گرامی خدمت شما عرض کنم که اول سال 97 من با شخصی ملکی را اجاره کردیم و مشغول کار شدیم خدمت شما بگم هر کدام دستگاهی از نوع تزریق بادی اوردیم و از روز اول تمامی هزینه ها را بنده پرداخت کردم ولی روز حساب که رسید من تمام درامدهای دستگاه بادی را به او گفتم خرجهای رو کرده بودم ولی ایشان به هیچ از قول و قرارهای که بود عمل نکرد و سود دستگاه تزریق رو به بنده نداد و من خواستم جدا بشم و قرارداد کارگاه تمام شد بود و صاحب ملک فوت کرده بود شریک بنده با تبانی پسر صاحب ملک بدون مشورت با من قرارداد رو بنام خود کرد و من رو از قرارداد صاقد کرد و من روزی که خواستم اسباب اثاثی خودم رو ببرم من رو تهدید کردن و من با مورا 110 تماس گرفتم و گزارش دادم و کد کارکاه هم عوش کرد بودن و من از شما میخواهم بپرسم چه شکایتی باید بکنم که به حق خودم برسم و الان 7 ماه با 3 فرزند بیکارم و مستاجر هستم با سپاس از سروان عزیز

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این امر تخصصی است با در دست داشتن مدار به وکیل مراجعه کنید