مشاوره حقوقی رایگان - امکان دریافت پروانه وکالت

با سلام من عضو هیات علمی دانشگاه دولتی در رشته مهندسی . و لیسانس حقوق هم دارم .میخوام ببینم که عدم اشتغال به شغل دولتی شامل حال من هم میشه؟ البته می دونم که اساتید همکار ما همزمان پروانه وکالت هم دارن ولی رشتشون حقوق هست.من رشتم مهندسیه
در مورد مرکز قوه قضاییه مطمئنم مشکلی نیست بیشتر منظور من روی کانون هستش

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
منعی جهت اشتغال به وکالت نیست اما بهتر است به همان بحث هیات علمی بپردازید وکالت حال خوشی ندارد.